LEDO Buildingservice BV is een Multiservice facilitair dienstverlener met als basis de specialistische reiniging.

Onze klanten zijn installatiebedrijven, vastgoedbeheerders en eindgebruikers. Wij opereren in de utiliteit, gezondheidszorg, (petro)chemie en voedingsmiddelen industrie. Tevens werkt LEDO Buildingservice BV voor VvE beheerders in het schoonmaakonderhoud en glasbewassing van appartementen complexen. Sinds 1 januari 2020 zijn de diensten van LEDO Glasdesign ondergebracht in LEDO Buildingservice BV.

LEDO Buildingservice BV onderscheidt zich door haar grote flexibiliteit en servicegerichte aanpak.

Onze jarenlange ervaring en specialismes op het gebied van gebouwgebonden onderhoud, maakt ons een betrouwbare partner in de uitvoering van onderhouds- en reinigingprojecten.

 

Reiniging
Onze opgeleide reinigingsspecialisten ontnemen u alle zorg bij de meest voorkomende reinigingswerkzaamheden. Volgens de geldende veiligheids- en milieueisen kunnen wij uw kostbare vastgoed en bedrijfsmiddelen op een
professionele manier reinigen zodat dit de levensduur verlengt. Op hoogte of in moeilijk bereikbare situaties, onze specialisten kunnen het reinigen en conserveren.

Handyman
Naast reinigingsspecialisten beschikken wij ook over een groot aantal  onderhoudsmedewerkers, in de volksmond ook wel HANDYMEN genoemd. Deze Handymen, worden ingezet bij diverse opdrachtgevers voor de meest voorkomende kleine klussen, van het ophangen van whiteboards, plankendragers of tv-steunen, tot aan interne verhuizingen, opruimwerkzaamheden en het vervangen van systeemplafonds.

Periodiek lampen replacement
Periodieke lampen replacement heeft als groot voordeel dat de overlast wordt beperkt en dat uitval wordt voorkomen. Met name bij noodverlichting is dit van cruciaal belang. Ieder type lamp heeft een gemiddelde brandduur, die per afzonderlijke lamp toch vrij dicht bij elkaar ligt. Wanneer wij weten hoe lang een lamp gemiddeld brandt per dag, is het voor ons
eenvoudig om een vervangingsdatum te berekenen. Op deze datum zal de lamp afgeschreven moeten zijn en zullen de lampen allemaal vervangen moeten worden.

Certificering

Uiteraard kunt u er van op aan dat alles veilig en vakkundig verloopt.
LEDO Buildingservice BV is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.
Wij werken voornamelijk met eigen personeel, maar wanneer er
onderaannemers ingeschakeld dienen te worden zullen dit slechts
gecertificeerde ondernemers zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP