LEDO Ventilatietechnieken BV is gespecialiseerd in het onderhoud en renovatie van luchtbehandelingssystemen.

Onze klanten zijn installatiebedrijven, vastgoedbeheerders en eindgebruikers. Wij opereren in de utiliteit, gezondheidszorg, (petro)chemie en voedingsmiddelen industrie. Tevens heeft LEDO Ventilatietechnieken BV een afdeling die gespecialiseerd is in het onderhoud van woonhuisventilatie. www.ventilerenmoet.nl

LEDO Ventilatietechnieken BV onderscheidt zich door haar grote flexibiliteit en servicegerichte aanpak.

Onze jarenlange ervaring en specialisme op het gebied van gebouwgebonden techniek, maakt ons een betrouwbare partner in de uitvoering van onderhouds- en renovatieprojecten.

Ontzorgen van Installatiebedrijven
Wij zijn de flexibele schil van vele installatiebedrijven om de piek in onderhoudsprojecten op te vangen, met gemotiveerd en ervaren personeel, die gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur. Onze methodes zijn zowel efficiënt als doeltreffend en realiseren een kostenbesparing en verlaging van de werkdruk van uw monteurs.
Renovatie Projecten
Klimaatsystemen worden tijdens hun levensduur continue blootgesteld aan lucht, vocht, warmte en koude. Geen ideale omstandigheden voor systemen die voornamelijk bestaan uit metaal. Na jarenlang gebruik zal roestvorming onvermijdelijk zijn. Coatings zullen onthechten, en wanneer er niet op tijd wordt ingegrepen zal zelfs het metaal aangetast worden. Het tijdig ingrijpen is noodzakelijk om grote schade aan uw installatie te voorkomen.
Chemisch Technisch Reinigen Koelmachines
Koelmachines worden dagelijks blootgesteld aan alle mogelijke weersinvloeden. Om de levensduur van de warmtewisselaars te verlengen is het periodiek chemisch-technisch reinigen aan te bevelen. In industriële omgeving en kustgebieden dienen de warmtewisselaars ook voorzien te worden van een nieuwe coating.

Certificering

Uiteraard kunt u er van op aan dat alles veilig en vakkundig verloopt.
LEDO Ventilatietechnieken BV is VCA** en ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wij werken voornamelijk met eigen personeel, maar wanneer er onderaannemers ingeschakeld dienen te worden, zullen dit enkel gecertificeerde ondernemers zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP